Moderátoři: hanz, dubnany 189, Patricio11

kapr píše:pepča
feťák joto se divím dneska
no my už máme odfesťákované asi..ale do toho roštína hmm..nee bude akce u nás, bohužel soukromá

dubnany 189 píše:kapr píše:pepča
feťák joto se divím dneska
no my už máme odfesťákované asi..ale do toho roštína hmm..nee bude akce u nás, bohužel soukromá
ahoj kapře,
Co to bude za soukromou akci? Jinak já byl v tom Roštíně poprvé a byla to paráda i počasí vyšlo bylo pěkně a trošku pofukovalo.Původně jsem tam jet nechtěl,ale su moc rád že jsem tam jel.Příští rok možná pojedu znova.Nejlepší tam byla hruškovica! mňam!!

dubnany 189 píše:Tento víkend v sobotu bude velká oslava 660.výročí města Dubňan...
Né, v poho dělám srandu, ale v této souvislosti mě napadla otázka: Víte kolik roků má vaše město/obec? Případně z kterého roku je o něm první písemná zmínka? Co se týká Břestku, tak (pokud mě paměť neklame) první písemná zmínka je z roku 1141, tudíž moja dědina má letos nejmíň 868 roků...

iwag píše:Varel: na Slovensko se asi vydám. Takže, Ano mají mít Slováci strach![]()
V září je rozdrtíme!!! Jde o všechno takže budeme muset hrát hodně ofenzivně a slovenská obrana bez Škrtěla je cedník

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník